Get Adobe Flash player

Dames 

De opzet van deze lingeriewinkel is dat ik Kwaliteit, Service en Kleur wil geven.

Er hangen veel basis BH's in diversen kleuren en diversen merken, zodat je altijd kunt terugvallen op uw vertrouwde en altijd goed zittende BH. Deze basis BH's hebben meestal een diepe cup, waardoor deze mooi aansluit aan de bovenkant. Sommige modellen zijn Balconette, en vallen wat uitdagender over de borst. Voor de kleine cups is er Calvin Klein waarvan de cup mooi over de borst valt en nooit open gaat staan.

De Anita Active is 1 van de beste sportbeha's van Europa ze winnen zelfs awards hiervoor. Je kan hier zelfs mee hardlopen en paardrijden. De cup gaat tot H.

Van de Anita Since 1886 hebben wij diversen modellen ZONDER BEUGEL, waaronder de Jana, Flora, Safina. Deze lijn bestaat uit fijn kant, luxe borduursel, bescheiden elegantie en zorgvuldig uitgezochte materialen met een hoog draagcomfort en een perfecte pasvorm. Cup B t/m F omvang vanaf 80 cm. De Jana katoen gaat tot cup I

Bent u klant bij mij en heeft u een klantenkaart en even geen tijd ? Dan kunt u ook via de mail een bestelling plaatsen.

Voor de badmode gaat het in 2018 anders ! Er is nog over uit 2017/2016 wat nu te koop is met korting. Mocht de voorspelling van het weer in april/mei zonnig zijn, dan ga ik badmode 2018 inkopen.